KAKO IZBRATI LASULJO?

Lasje lahko povedo veliko tudi o posameznikovi osebnosti. Pravijo, da lahko določene lastnosti človeka povežemo z določeno barvo las, oblika pričeske pa velikokrat razkriva tudi, kakšen je naš življenjski slog.

In prav zato je izbira lasulje zelo pomembna odločitev. Da se boste lažje odločili, vam ponujamo nekaj osnovnih informacij o lasuljah. Lasulje so namreč izdelane iz različnih lasnih vlaken in materialov. Na kratko jih predstavljamo.

SINTETIČNI LAS

Sintetične lasulje od  Ellen Wille so najvišje kakovosti. Njihova sintetična  vlakna simulirajo naraven las, zdrav sijaj in jih ni mogoče vizualno razlikovati od naravnih las.

Stil  je zelo enostaven, saj je las strižen tako, da je struktura vedno urejena in odlična. Oblikujete jo preprosto z rokami. Sintetična vlakna omogočajo neverjetno široko paleto nenavadnih in zanimivih barv.

Prednosti sintetične lasulje:

  • izjemno lahka,
  • vedno pripravljena (sintetični lasje so predhodno oblikovani in obdržijo svoj prvotni  videz in obliko po pranju),
  • živahne barve,
  • nežni odtenki,
  • razumna cena,
  • nizki stroški vzdrževanja,
  • obsežna in raznolika paleta modelov.

Opozorilo: sintetični lasje ne prenašajo toplote. Nenehno trenje v stiku z drugimi materiali jim škoduje, zato lasulja ni dolgotrajna.

MEŠANICA NARAVNIH IN SINTETIČNI LAS / PREMIER LAS

Ellen Wille Premier las je odlična izbira, odlikuje ga visoko kakovostni pravi las in sintetično vlakno, ki je odporno na toploto. Inovativen prime las je bil razvit na podlagi dolgoletnih znanj in združuje prednosti obeh lasnih vlaken. Zato zagotavlja odlično mešanico za zahtevne uporabnike.

Prednosti:

  • premier las izgleda kot pravi las in združuje privlačne barve, naravne odtenke in osupljive poudarke,
  • lasje so svilnato gladki,
  • vsi modeli so pripravljeni za takojšne nošenje, lahko jih je toplotno oblikujete in spreminjate (od 140-150° C).

Sintetični del vlaken je visoko inovativno toplotno vlakno, ki je razvito na novo. To pomeni, da oblikovanje in urejanje vaše lasulje postane veliko lažje, kot lasulja iz pravih las. Seveda se lasuljo lahko individualno oblikuje na željo posameznika.

REMY LASJE

Briljantno sijoči  vzdržljivi in močni, Remy Hair je visoka kakovost las, ki je bila posebej izbrana. Lasje so unikatno vozlani v smeri rasti posameznega lasu, ki daje lasulji lep in naraven videz. Remy Hair je čudovit in sijoč, je zelo naraven in se da oblikovati do popolnosti.

V naši trgovini boste različne modele lahko preizkusili in osebje z dolgoletnimi izkušnjami vam bo zagotovo znalo svetovati in izbrati tisto pravo lasuljo.

V ljubljanskem BTC-ju smo odprli novo Zdravstveno info točko. Namenjena je vsem, ki iščejo odgovore na vprašanja o splošnem zdravju in iščejo ustrezne rešitve. Nudimo celostno obravnavo vsakega posameznika in nadaljnjo diagnostiko, ki jo načrtujemo skupaj z najboljšimi strokovnjaki, materiali in opremo.

Zdravje lahko zaščitimo tudi s preventivnimi pregledi. Sodelujemo z Diagnostičnim centrom Clarus, ki se nahaja v osrčju najbolj priljubljenega ljubljanskega nakupovalnega središča, BTC v Ljubljani. Ponujajo pestro izbiro preventivnih programov brez čakalnih vrst. Opravljajo obdobne in predhodne zdravstvene preglede, pripravljajo zdravstvene ocene tveganja, ocene stresa na delovnem mestu, laboratorijske preiskave krvi in urina, analize in ocene v skladu z določili Zakona o varnosti in zdravju pri delu.

V sklopu celostne obravnave ponujamo tudi prve brezplačne zobozdravniške preglede v Dentalnem centru Clarus.  Center ponuja estetsko zobozdravstvo, storitve splošnega zobozdravstva, specialista ortodontije, specialista za implantate in kirurgijo, specialista za parodontologijo, specialista za endodontijo, storitve za vašo ustrezno ustno higieno ter še mnogo več po izjemno visokih standardih. Nudimo tudi rentgensko zobozdravstveno diagnostiko. Uporabljamo najsodobnejšo računalniško podprto rentgensko tehnologijo, ki nam omogoča izjemno natančno diagnostiko, ob minimalnem rentgenskem sevanju.

Izpolnite prijavnico in našli vam bomo ustrezen termin pri strokovnjaku, ki ga potrebujete.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s